Om siden

Tak for den viste interesse for mine fugle-fotos. Formålet med siden er dels at vise de fuglearter som optræder primært i Europa, dels at formidle fuglefotos til diverse kommerciel brug. Det er hensigten at vise de enkelte arter i så mange forskellige dragter, positioner og adfærds-situationer som muligt, således at også ornitologer, kunstnere og konservatorer kan finde inspiration og hjælp til deres arbejde her.

Denne side indeholder en af de større samlinger på nettet af fugle-fotos. På nuværende tidspunkt er der over 100.000 fotos repræsenterende over 700 arter og en del underarter. Derudover viser siden et mindre antal fotos af landskaber og dyr

Billederne er optimeret til internetvisning, og vil derfor ofte være et udsnit af det originale billede. Jeg benytter mig normalt ikke af digital manipulation, og foretager kun lettere behandling i Photoshop. Hvis et billede er digitalt manipuleret angives det med et (DC) for "Digital Composed".

Næsten alle fotos på denne side er taget af fugle i vild natur. Enkelte fotos fra fangenskab er medtaget for at illustrere arten, disse fotos er angivet med (C) for "Captive".

Mine fotos kan erhverves til publicering, internetbrug eller som print. Nyere fotos er taget med 10-21mp digitale spejlreflekskameraer (Canon 1D Mark III, IV og 5DIII). Billeder kan fremsendes i Tiff eller Jpg på enten email eller CD. Denne side er ikke opdateret med alle mine fuglefotos, søger du derfor noget som du ikke ser her på siden, så tøv ikke med at kontakte mig.

Hvis du ønsker at benytte eller erhverve et af mine fotos, så kontakt mig venligst på:

email:     Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

telefon:  2991 8656